slam2

 • Apostem pel Pàdel

  contagiats per la febre…

  Aquesta és la secció amb el major nombre de practicants del Club. Com a mostra de la seva gran activitat, els 500 socis que practiquen aquest esport.

  Amb 7 pistes il·luminades, 5 de vidre i 2 de mur, és un dels clubs amb major nombre de pistes de la ciutat de Tarragona, a més compta amb un gran nombre de federats.

  A banda del Campionat de Catalunya per equips, la Lliga Provincial i el torneig Burger King infantil, les nostres instal·lacions destaquen per organitzar un dels millors campionats, el Challenge de Pàdel TennisPark. Torneig format per cinc Opens que es disputen de febrer a juliol i que en les dues primeres edicions s’han superat els 1500 inscrits. Cal destacar els importants premis i regals que s’hi donen, un FIAT500, caps de setmana rurals, TV, pernils, càmeres GoPro, Ipads… Més informació a www.challengepadeltennispark.com.

  Destacar que en la temporada 2011 el Club va poder gaudir del millor pàdel del món ja que va col·laborar en l’organització i execució d’una prova del circuit Professional Pàdel Pro Tour on hi van participar jugadors emblemàtics com el Juani Mieres, Pablo Lima, Cristian Gutiérrez, Miguel Lamperti o Sanio Gutiérrez…

  Al 2015 els nostres socis van poder gaudir d’un clínic amb el número 1 del món, Fernando Belasteguin.

 • La Lliga de Pàdel

  nova Lliga Social de Pàdel 2017/2018!

  Es jugarà una Lliga anual d’octubre a març. Concretament del 16 d’octubre al 31 de març.

  Data límit d’inscripció, dimecres 11 d’octubre.

  Aquesta Lliga, igual que l’anterior, seguirà sent “LIVE”. La plataforma online permetrà actualitzar el marcador i la classificació en el mateix moment de finalitzar cada partit.
  Els guanyadors de cada partit seran els encarregats de pujar el resultat online.

  L’objectiu és que es juguin tots els partits en la data establerta o en data anterior.

  Entrega de premis amb aperitiu gratuït a la Festa de la Lliga que se celebrarà al Tòtem Cafè.

  Es destinaran 1500 euros en material esportiu pels campions de totes les categories.
  Welcome pack; samarreta tècnica de màniga llarga per tots els participants.

  Els partits es disputaran en tres torns diferents; 18,15h, 19,30h i 20,45h. Al realitzar la inscripció cal especificar els horaris en que podeu jugar els partits. La organització intentarà respectar-ho sempre que sigui possible.

  Preu de la inscripció: 20 euros.

 • Escola de Pàdel

  la cantera

  L´escola està experimentant un creixement proporcional al propi creixement d´aquest esport a la darrera dècada. El director de l’escola de pàdel és Rubén Fernàndez que després de dirigir el padel Indoor Valls i formar part de l’equip tècnic del l’Escola de Padel del Golf Aigüesverds, ha pres una nova direcció: l’Escola de Pàdel TenniPark.

  Els alumnes reben classes tant en grups com de forma individual, tant l’escola d’adults com la infantil. En total són 40 adults i 15 nens. Els equips sèniors porten temps assolint bons resultats competitius tant a Tarragona com a Catalunya, i el que ara es planteja l´escola com a objectiu és que també es comenci a competir per equips i amb garanties a nivell infantil i juvenil.

  L’horari de l’escola en general és: de diiluns a divendres de 18 a 22 hores i dissabtes de 9 a 13 hores. Els divendres a les 21 hores, entrenament dels equips de competicó del TennisPark (grups a concretar per l’entrenador).

   

  Monitors

  • Rubén Fernández

   5 anys experiència
  • Alex Abelló

   1 any experiència

  Extra info

  Demana’ns informació

 • Equip Professional

  i per què no jugar Pro?

  equip-professional

  A més, el Club disposa de tres equips masculins i dos femenins que participen tant a la Lliga Catalana com al Campionat de Catalunya per equips.
  Aquesta temporada 2015/2016 hem aconseguit formar el major nombre d’equips de l’història del Club. En categoria masculina disposem de tres equips, l’equip A, el B i el C.

  • L’equip A masculí juga a la màxima categoria provincial, la 1ra Catalana, es a dir, entre els vuit millors clubs de Tarragona. A més està a la 2a categoria del Campionat de Catalunya absolut. La temporada anterior va aconseguir la permanència a les instal·lacions del CTVic després de vèncer al CTLleida per 3 a 2.Aquest any ho tornarà a intentar a les instal·lacions del Cercle Sabadellés.
  • L’equip B és el líder indiscutible de la 2na categoria de la Lliga Catalana.
  • L’equip C debuta aquesta temporada en la 5a categoria.
   Pel que fa als equips femenins l’equip B debutarà en la 3a categoria després del descens de la temporada anterior. L’equip A lluitarà un any més per mantenir-se en la categoria reina.

  Pel que fa als equips femenins volem destacar la incorporació de l’equip B, que en el seu debut ho està fent força bé a les competicions provincials. L’equip A lluitarà un any més per assolir l’ascens a la categoria reina.

  A nivell infantil, els nostres alumnes seguiran defenent els nostres colors en el circuit Burger King que es celebra en tota la província de Tarragona. I també amb la participació en diferents tornejos de menors del circuit de la federació catalana de pàdel.

  Per poder practicar e integrar-se en qualsevol dels equips del club és necessari estar en possessió de la llicència federativa. Des d’aquí animem a tots els socis a que formin part dels equips del Club i gaudeixin d’aquesta experiència tan gratificant.

 • Preus

  quotes trimestrals

   

  Escola d’adults

  • 115€ / 150€ no socis – 1 h setmanal
  • 180€ / 225€ no socis – 2 hs setmanals

  Classes Particulars

  • 22€ / 25€ no socis – 1 persona
  • 26€ / 30€ no socis – 2 persones
  • 33€ / 39€ no socis – 3 persones
  • 36€ / 48€ no socis – 4 persones