gym

 • El Gym

  100% efectiu

  Qui ha dit que anar al gimnàs és avorrit? Al Tennis Park ho tens tot per gaudir al màxim d’unes modernes i acollidores instal·lacions equipades amb la darrera tecnologia. Les teves sessions de fitness i d’exercicis cardiovasculars es convertiran en una experiència única de motivació i superació.

  TennisPark presenta el nou responsable del gimnàs, el llicenciat en INEF i especialitzat en esport i salut Sergi Abelló, gestionarà el Gimnàs del Club de Cala Romana.

  L’entesa, que s’ha rubricat aquests dies, suposa un salt qualitatiu sense precedents en la millora de l’atenció al client mitjançant un acurat seguiment personalitzat de la seva evolució tot implementant el que són les darreres tendències en manteniment físic, benestar i salut.

  Es tracta d’una aposta molt ambiciosa i amb un alt valor afegit per tal de que els nostres socis obtinguin al Gimnàs el complement ideal i, per tant, adaptat a les seves necessitats. Amb l’objectiu no només de que els ajudi a millorar en la pràctica habitual del seu esport preferit, sinó a assolir, també, el nivell físic i de salut desitjat.

  El Gimnàs del TennisPark ofereix, a més de les sales de fitness i aparells de càrdio i musculació/manteniment, un total de 40 classes dirigides a la setmana amb 21 activitats diferents. Una oferta que ara es veurà potenciada sense que això suposi cap sobrecost per al soci.

   

  Responsable

  sergi_abello

  • Sergi Abelló

   5 anys experiència

  Horaris

  De dilluns a divendres de 9:00h a 22:30h i els dissabtes, diumenges i festius és de 9 a 21:15h.
  L’horari de la sala amb assessorament es de dilluns a divendres de 16:30h a 22:30h.

 • Personal Trainer

  resultats ràpids

  Avança al teu ritme, però avança bé. Amb el nostre servei de Personal Trainer tindràs un professional a la teva disposició que et proposarà el sistema d’entrenament més adequat a les teves necessitats i objectius. I et farà un seguiment dels resultats assolits per tal de millorar la teva eficàcia.

  Informa’t de les condicions i explica’ns les teves necessitats.

 • Plataforma vibratòria

  tonifica sense esforç

  Vols assolir un màxim rendiment amb una fatiga mínima? Segur que si. Això és el que t’ofereix la plataforma vibratòria. Un mètode ideal per aquelles persones que no només necessiten resultats ràpids, sinó també per totes aquelles altres que no poden treballar amb els equips tradicionals de fitness. Deixa’t assessorar pels nostres professionals.

 • Normativa

  protocol

  • No es permet l’entrada i la utilització de la sala a menors de 16 anys si no van acompanyats d’una persona adulta que se’n responsabilitzi.
  • No es permet entrar a la sala amb bosses, aliments, ampolles de vidre, ni cap altre material que el personal de la instal·lació consideri inconvenient.
  • És obligatori col·locar una tovallola entre el cos i l’aparell.
  • Després d’utilitzar un aparell s’ha d’eixugar la suor. Es pot utilitzar el paper higiènic que hi ha a la sala.
  • S’ha de recollir el material utilitzat i tornar-lo a deixar al lloc corresponent.
  • Durant la pausa de recuperació entre sèries és obligatori cedir l’aparell a qui estigui esperant.
  • No és permès entrar amb el tors nu, mullat, amb roba de carrer o amb calçat inadequat. Per accedir a la sala s’ha d’anar amb roba d’esport i calçat esportiu amb la sola neta.
  • Cal dur la indumentària esportiva adequada.
  • No és permès calçar sabatilles que prèviament hagin estat utilitzades en altres activitats.